Flanders Airsoft Squad

Team Info: 

Flanders Airsoft Squad is een groep vrienden die als gezamelijke hobby het airsoften hebben en aldus met elkaar in contact zijn geraakt, sommigen met een brede achtergrond en ervaring binnen het militaire en/of politionele anderen zonder enige real life ervaring maar allemaal met één en hetzelfde doel: heel veel fun op een zo hoog mogelijk niveau.

Na ervaringen in het verleden in het commerciële circuit zijn wij gestart met een eigen team met de bedoeling meer in teamverband en efficienter te spelen. Ook kunnen wij elkaar bijstaan in technische zaken en krijgen onze leden kortingen en groepsaanbiedingen bij verschillende handelaars. Eveneens nemen wij deel aan private skirms op uitnodiging, zeer selectief gekozen open events en mil sim evenementen in het binnen- en buitenland. Op ons redelijk korte bestaan hebben we toch al een zekere reputatie opgebouwd en zijn wij fier te kunnen zeggen overal terug welkom te zijn. 
 

Dresscode/style: 

Omdat wij streven naar een zekere uniformiteit en een profesioneel voorkomen als team en club vragen wij onze leden zich qua kledij te voorzien van broek en vest of combat shirt in de kleur digital woodland. Dit wordt door onze meeste leden gecombineerd met een groene (olive drab/ranger green) of cayote tactische vest, chestrig of plate carrier en helm. De keuze voor deze camouflage werd gemaakt omdat deze in onze Belgische omgeving vrij goed tot uiting komt en deze vrij breed verkrijbaar is voor ieders budget. Het is bovendien één van de meest effectieve camouflagepatronen ooit ontwikkeld

Province: 
BE Oost-Vlaanderen